Tuesday, February 2, 2010

bukan lesbian..tapi i love her


Kenal YUNA?
ye YUNA.. the one that sing Yang Sebenarnya tu..
ok.. lately saya suka tgk dia..
suka style die..suka baju-baju dia.. suka kasut dia.. suka tudung dia..suka suara dia..suka lagu dia..
nak jadi mcm dialah.. i mean mcm style dia..
oh semalam saya try pakai tudung mcm ekin..senang main sarung je.. sebab sgt malas nak gosok-gosok dah malam buta setakat nak gi makan roti john je.
tapi suami saya mencebikkan mulut.. ok dia tak suka.. tak yah pakai dah lepas ni. ni belum lagi saya pakai tudung lilit-lillit leher mcm Yuna ni.. hish!





for me she is sooo adorable..dont you think so?


* yang, isteri you nak tukar style ni.. get ready eh?

15 comments:

Lady of Leisure said...

hehe.. suara yuna sedap...
i like her too..
:)

d.a.m.i.q.u.l.a said...

sy pun tak ske pakai tudung lilit2 ni.serabot tekak.tapi kalo tnye encik boipren,pakai je la pape asal selese.ish tak feshenebel betul org laki ni kan?

Ezzah said...

errrmm...tgh membayankan camne la muka tenton pakai tudung lilit lilit tuh yee....errrrrmnnnnnnn... ;;)

fatenton said...

LOE, sedapkan suara dia..sama mcm Zee Avi :)

fatenton said...

dami, org laki mmg gitu.. ckp pakai ape pun cantik,pakai ape janji selesa tu bukan ape..sebenarnye malas nak komen.. hihihi :D

fatenton said...

ezah, burokkk izah...dah ty dahhhh :(

~~zaa~~ said...

fatenton with tudung like ekin?????


fatenton with tudung lilit2?????




ermmmmmm....tak terbayang la yang.. :p

✿ EyZa ✿ said...

Faten ~ correction! Dan Sebenarnya bkn Yang Sebenarnya..:)

Eyza minat style & suara Yuna.. Tp lagi minat Zee Avi.. Lagu 'kantoi' die tu mmg sempoii..;)

eynda said...

Suka jugak style yuna... :-)

fatenton said...

zaa,
hehehehe bersalin kulit!

fatenton said...

eyza, ha'ahla silap!tq awk..

Zee Avi mmg rocks! tapi style dia faten tak minat ler.. hehe

fatenton said...

kak eynda, itulah psl.. faten sukeeeee sgt lah dgn die.. :D

h-huda said...

owh,i pon ala2 mentergamakkan diri ja nak pakai tudung ekin tuh.I suka gak pesen lilit Yuna tuh tapik kdg2 i rasa hodoh sbb muka i bulat.Haha.

fatenton said...

huda..
kan??tapi org lain kata ok..kite yang pki ni rase pelik.. hehe :D

ShaMytO said...

faten..
buy la baju from kedai yuna..
yg iamjetful tu kot..

bley la ber outfit mcm die..

eh, jd promoter plak..hahah