Thursday, February 11, 2010

jalan jalan jalan lagi :)

Yes!
Dah pukul 1.22ptg..
Lepas Zohor nanti saya akan bertolak balik bertemu suami tersayang..
Kena cepat kalau tak mau sangkut dlm jam..

Cuti 4 hari ni aktiviti saya nak berjalan puas-puas..
So many things i've planned in my mind..
We have a barbeque nite tomorrow at PD.. (oklah tu tak yah jauh-jauh)..ok best dah mcm2 menu saya fikir nak buat nih!
Then, Ahad ada kenduri sambut menanti di kampung pae..
Esoknya tu, saya nak pujuk pae.. nak naik Gunung Dato'..(kalau bendera jepun tak naik ler)

..and tak lupa nak singgah Jonker Walk & China New Town..
mesti tanglung banyak bergayut kat sana sini... confirm meriah!Nak try rasa kuih bulan lah..teringin.

Dalam kepala otak ni asyik ingat nak berjalannnnn je.. jalan jelah selagi belum ada baby. ecehh.
Happy weekend all.. Hugs


* tensionnye aku.jerawat tumbuh sebiji kat dagu.. setiap bulan ade je nak tumbuh!

15 comments:

ratna said...

yes..jalan puas2 nanti kalau dah pregnant kena jaga perut baik2. tp kalau kata dah ada baby pun still bole pi jalan2 gak..

Ezzah said...

dagu tuh mmg tempat feberet kot! xpee...kasi cover mcm hari tuh! :P

eynda said...

Selamat bercuti :-)

Lady of Leisure said...

hehe syoknya nak balik belaka eh..
btw.. happy holiday faten...
hope u ll have a good one..
:)

bunga said...

sweet gila gmbr ngn husband you.i da penah naik gunung dato'. view atas chantek. selamat jalan jalan :)

SurayaHarris said...

hye there..best dapat jalan2..honeymoon berterusan..=)

Ashikin said...

btol2! setuju sgt. selagi xde baby ni jl;n puas2. nanti dah ada baby, x pyhla heret baby sampai kol 2 pg kat uptown ke downtown ke. sy x setuju tgk org lain buat mcm tu.

btw happy holidays fatenton!

fatenton said...

kak ratna,
itulah psl..
nt dah ada baby kena limit sket aktiviti berjalan nih.. :)

fatenton said...

izzah, hahahah
tulah benci i tau!

fatenton said...

sis eynda,
thanks.. epy holiday jugak

fatenton said...

lady,
seronokkkk
seronok gile.. :D

fatenton said...

hye bunga.. :)

betul ke view cantik?
i tak dpt naik laaa haritu..
takpe next week ada lagi :)

fatenton said...

suraya,
ha'ah masih dlm mood honeymoon :)

fatenton said...

ashikin,
tulah kan..
ada kwn faten tu baby die baru 2 bulan dah bwk pegi kuching jalan2..advance betul..hehhe

Iena said...

1st time smp sini dr blog farah...
love ur blog! salam kenal dr cik kaki... ;)
i follow...