Sunday, February 21, 2010

Beautiful Little London


Tajuk di atas ni tak boleh blah langsung!

Semakin hari KL semakin panas..

Jadi, saya perlu ke suatu tempat yang ala-ala sejuk tapi tak jauh..


Little London In Malaysia.. aka Genting Highland.. ;p

Sangat seronok walaupun terpaksa que panjanggg..kami hanya bertiga.. we are not allowed to bring partners along.. all single ladies..dari kl sentral seawal jam 11.30am, we reached there about one hour later..Hampir satu jam setengah beratur hanya untuk naik skyway..
Damn, kaki rasa sgt lenguh.. tapi berbaloi bila dah spi atas..
Lagi-lagi bila ada seorang makhkluk tuhan paling seksi sentiasa menghiburkan hati semua org..auwwwwww (mak takut nyah.. benda ni terbang..hihihihihi)

At first, saya dah nekad tak mau naik Space Shot.. last time naik hazabnye rasa mcm nak tercabut jantung.. tapi setelah dipaksa oleh dua org budak.. saya kalah.. dan tak sdr air mata keluar bila dah jejak kaki kat tanah.. serius..saya tak mau naik dah.

Sejukkk.. walaupun tak sesejuk mcm london..tapi boleh dikira sejuk..
Orang mmg ramai..most of them are chinese..ambik kesempatan sambung beraya kat sini pulak kot..

Nothing much to say.. just to thank you Allah for giving me such a wonderful friends.. to ima & dila.. friendship remains and never can end ok.. faten loves ya.. HUGS


skyway


london cafe in double decker bus..tumpang posing kejap yee :)




takdelah sejuk mana pun..belakon je tu..

Hounted house yang sgt2 gile boring!


budak kecik


*saya nak pergi sini lagi.. dgn husband saya.. hmmm.. saya rindu suami saya.

8 comments:

CikChelsea said...

owwhh teringat kembali pengalaman part time di genting ms study dulu...2 minggu atas sana tpisah dr tv dan dunia luar. pegi kje blk kje...penat gila smpi xsmpt nk amik tau pkembangan semasa (alasan je kot tp sumpah penat).

if dtg sana as visitor mmg best tp as staff.........hazab ;p

Lady of Leisure said...

ciannya rindu ek.. mesti tak sabar nak tunggu weekend kan.. boleh spend time dnegan suami...
sejuk tak genting? tgk gaya macam sejuk bebenor hehe

fatenton said...

chelsea..
ohh awk pernah keje situ?
mesti best kan hari2 sejuk..tapi kat atas tu mcm havoc sgtlah kan..

fatenton said...

lady..
sejukkkk..
siang tu tak bape lah..tapi mlm..sakit dada den.. :D

✿ EyZa ✿ said...

:(

jelesnyer..

Nak pegi jugakk...

Nape perlu demam time tu.. :(

Menciiiii.. =(

Putri Ramlan said...

awk jgn lah ckp single ladies, nnt confuse plak org lain.. hehe..

aduh.. rindu gila plak nak pegi genting..

fatenton said...

eyza..nak buat cmne..takpelah takde rezeki.

fatenton said...

putri,
single lady for one day only.. hehe
pegilah.. rehatkan fikiran.. :)