Sunday, February 21, 2010

family's nite

Entri ini agak basi..
Bukan apa..saya masih berada dlm mood nak memanjakan tangan dan jari ni..
Malas sungguh nak update ape-ape..
Tapi kena gagahkan jugak..
Semua ni perlu saya kongsikan..
Untuk tatapan anak cucu saya nanti..
Biar mereka tahu..aktiviti & cerita mama & papa, nenek & atuk mereka sepanjang hidup ini :)

Walaupun saya seorang home person, tapi cuti CNY rasanya tidak betah untuk sekadar lepak di rumah..
Kebetulan mummy buat family gathering.. saya pun joinlah sekali..
Tapi sesungguhnya saya sgt rimas dgn orang yang yang sgt2lah ramai..
Swimming pool tu dah tak nampak air dah nampak org je..
Sebab itu saya lebih suka bercuti ketika weekdays..

Malam itu jugak adalah malam Valentine's..
Tapi maaflah..saya tak sambut..
Bagi saya setiap hari adalah hari berkasih sayang..
Bukan hanya 14 Feb saja..
Tapi hari itu adalah hari ulangtahun pertama kak farah & ein..
Sekejap sgt rasenye dah setahun..rasa mcm baru sebulan je..
Saya masih igt majlis kahwin farah..saya pakai baju apa..pakai kasut apa..
Macamane keadaan kelam kabut bila katerer bgtau 'nasi habis'..
Tapi tetamu masih ramai yang belum makan..
Terkejar-kejar saya dan bombok pergi cari nasi..
Nasib baik ada gerai kat tepi dewan..mmg gile neves time tu..maklumlah first time buat kenduri kawin..
Hilang ayu aku sekejap!

Walaupun sesak..tapi enjoy tetap enjoy..
Saya sempat sediakan menu dari dapur saya sendiri..
Seronok bila tgk makanan habis.. yeaa coleslaw & kek batik made by fatenton habis licin tauuu~
Habis bbq.. saya & husband sempat jalan-jalan di Legend Water Chalet.. what can i say i felt really bliss there.. takde hiruk-pikuk suara org.. senyapp je.. luxury hotel biasalah.




Happy one year anniversary to farah & ein.. moga cepat dpt baby.. :)


and i'm looking forward to our next bbq with bobo this friday.. mesti best dpt tgk boboroi berendam dlm air tak nak balik-balik! hohoho :D





Ajk Pemanggang.. ladies cuma Ajk Makan je..


1 year already..err saya mls nak photoshop kasi cerah sket..sory ekk ;p

saya sedang teropong pae


the crazy clowns in town :)




rabbit kat sini cute sgt..hhmm tiba-tiba saya rase mcm nak bela sekor pulak :)



*baru sehari naik tempat sejuk..dah tak biasa dgn kl yang panas..poyoyoo

2 comments:

farah fatihah said...

besar sungguh kepala laki aku, sampai putus tali topeng!

fatenton said...

yerlah..sama besar dgn perut die! hohohohoh ;p