Wednesday, February 3, 2010

ting tong

Balik dari keje semalam..saya terus kemas-kemas rumah dan bersihkan ape yang patut..
Al maklumlah 5 hari tinggal rumah tu mcm 5 tahun! huhhhh penattt

Habis mandi, takde cerita best nak layan..saya terus buka wardrobe..
Ape lagi kalau bukan meng'try' semua baju-baju termasuklah yang dah lama tak berusik..
Kan saya cakap nak ikut style mcm 'Yuna'..
Haruslah mix & match kan baju..nak bagi nampak ala-ala mcm die kan.. ok sgt gedik!

pae called.. 'tanya tengah buat apa?'

'tgh try-try baju.. nak tiru mcm Yuna'..

'Ape?????????????'


* ape kena dgn saya? eh ada apa dgn yuna ni? :D

8 comments:

ratna said...

hik hik.. td terbaca kat internet pasal yuna.. dia suka pakai seluar yg skinny tu..tp dia kata dia takkan pakai legging sbb tak sesuai dgn imej dia yg bertudung. so.. jgn sesekali you pakai legging.. hik hik..

Lady of Leisure said...

hihihihihi.... comel la faten ni...
faten pakai camane pun u tetap cantik la faten...
:)

✿ EyZa ✿ said...

Alaaa.. pae x suke ke faten?? X dapat la nak tgk awk dgn style baru.. :(

P/S ~ Kalo pae x suke, jangan buat taw.. :)

fatenton said...

kak ratna, takde maknenye..
peha faten besor mcm drumstick tak molek pki legging..hihihihi ;p

fatenton said...

lady,
taklah lady..pki selendang mcm yuna muka faten jadi kecikkkkk sgt..tak lawo

fatenton said...

eyza,
die bukan tak sukalah. dia terkezut je.. :D

cik EPAL said...

yuna memang adorable :)

d.a.m.i.q.u.l.a said...

dami tengok ade je yg pakai mcm yuna tu.kat pavilion,bukit bintang ramai.cool!