Wednesday, July 28, 2010

not a JOKE for me.

A : Dah ada belum?
B : Belum ada rezeki lagi..
A : Husband keje mana?
B : Melaka..
A : Jauhnye.. habis ulang-alik ke tiap-tiap hari?
B : Taklah.. weekend je jumpa..
A : Oooo.. weekend  "pulun" habis lah?
A,C,D,E : Kah kah kah kah kah.. "pulun" sampai tak keluar bilik tu.. kah kah kah kah..

Bila sampai part pulun, ramai betul jadi tukang nasi tambah ye.. bagus!


Apa korang ingat aku takde keje lain ke berukkk???




*mak malu dik non.

32 comments:

mrs_yus said...

mulot manusia tenn..cmtulaa..kte xleh nk ttup..huhu

Iena said...

nasi tambah dr org yg turut rase tempias bengang:
"ntah... hengat nk hadap 'tu' jer ker... ko hengat aku ni amik pil viagra ker? kalo nk jadi, sekali pon jadi la bunguk. xyah pulun pown. dah xder rezeki nak wak cmne! lempang kasik tercabut gigi geraham bongsu baru tau! beruk!!!"

k, puas sket... ops, akak hover ker???

CikChelsea said...

haha mmg beruk ah sapa yg suka sgt buat lawak pasal "tuuuu"

serius kalau bnyk2 kali org gurau benda yg sama, naik menyampah kn?

buat pekak jelah =D

ratna said...

diaorang ingat lawak mcm tu boleh diterima oleh semua orang..tp tak kan.. sabar je la faten.. hari ni diaorang gelakkan kita.. esok lusa mana tau kita pulak gelakkan diaroang balik..

TopsyTurvyMum said...

Bodoh piang punya oranggg!!
takde benda lain dah nak buat joke..

sabar ye faten ngan beruk2 tu..
salah satu dugaan bila jauh ngan hubby..

ღnFashyaღ said...

bengongkan diorg ni....fashya pun slalu kene gak camtu...sabra ajela

Ezzah said...

hoh..menyibuk je orang2 itu. ko ada apa hal dok sibuk hal orng. ishkkkk! kalo x kuar bilik pun biar la. dah sah!

ehh teremo. :D

SurayaHarris said...

omg.u should make it clear to them faten.=)

h-huda said...

owh layout baru.

p/s:mebi sbb beruk kot,sbb tuh tak malu sgt derang.
ahaks.

~yaya~ said...

pelik kan? kadang2 diorg igt menda nih lawak jenaka sangat..haishh.

Lady of Leisure said...

kadang2 orang cakap tak fikir perasaan org lain kan huhu

Jun said...

uisk...sabo faten...mmg ramai suka wat joke bila kena hal2 tu..

Lya Colours said...

xpe xde rezeki lagi
usaha tangga kejayaan !!

fatenton said...

sarah,
memang pun.. penyibuk tak kira tempat..

fatenton said...

kak iena,
itu hal personal patutnya tak boleh bwk gurau kan.. benci betul faten org mcm tu!

fatenton said...

chelsea,
kat sini mmg benda2 ginilah yang diorang buat gurau..sebab tu dah lali dah..

fatenton said...

ratna,
hari2 faten bersabar kak..

fatenton said...

topsturvymum,
mmg bodohkan kak..
mcm takde benda lain je nak buat gurau.. pengantin baru pulak tu lagilah byk modal die nak usik..

fatenton said...

fashya,
awk selau kena jugak? bwk bersabar ye..jgn layan sgt :D

fatenton said...

ezzah,
ntahnye suke hatilah aku nak keluar bilik ke tak diorang pulak yg susah :D

fatenton said...

suraya,
i buat bodoh je suraya :)

fatenton said...

huda,
hoho i jahat kan panggil diorang beruk :D

fatenton said...

yaya,
lelaki mmg cmtu kot yaya..hmmm

fatenton said...

jun,
itulah sebab faten tak layan sgt kak jun..
kena byk sabar je kat sini..

fatenton said...

lady,
menyampah je kan..

fatenton said...

lya,
tq darl.. doakan ye :)

eMMe said...

same to me faten
sabar je la ngadap org2 camtu

TK said...

pompuan ke lelaki ckp gitu tu??..
Kalau lelaki mmg logik juga..
I pun slalu kene kat office..
Sabau je la dik ye..

fatenton said...

emme,
keje gomen mmg cenggini lah kot emme..

fatenton said...

TK,
Lelaki TK.. if pompuan takdelah heran sgt.. i tak suke sebab depan org rmi.. malulah.

d.a.m.i.q.u.l.a said...

aaaa bencinye org yang buat joke psl kawen,anak ni.bodo bodo bodo,ai plak yang emo

JUE said...

Lelaki yer? Patut la... K.jue dulu pun penah kena... kata x pandai lah, soh laki kita ni blajar ngn dia lah! Cait!