Monday, July 5, 2010

suprised yang tak berapa nak jadi

Last week i made a handmade card for my husband..
Actually i just wanted to wish him good luck..
Di samping sedikit kata-kata semangat sempena hari yang boleh kira penting jugaklah untuk dia..

Saya siap buat kad tu di ofis lagi sebab kalau buat kat rumah nanti kantoi..
Bila dah siap, seperti biasa saya akan tangkap gbr pki handphone dulu..

Ntah mcmane, masa saya tengah leka masak saya nampak die tersengih-sengih..
Mulanya saya buat tak tahu tapi bila dia tiba-tiba bersuara 'ada kad untuk i ye?'..
Rupanya dia tengah sibuk belek hp saya..eeeee menyibuk je tau!
Nak tercabut jantung ni rasenye.. uwaaaaaa kenapalah saya tak save in any folder dulu.. :(

Terus tak suprised dah jadinya..
Husband siap cakap 'takpe, i buat-buat tak nampak ye'.. ceh!

Pagi isnin before saya pergi kerja, saya letak kad tu dlm kereta husband..
Walaupun dah tak berapa nak suprised tapi takpe the most importantly i made it single handed  :D

Congratulations sayang.. u done it well! HUGS


fatenton is trying to be creatived..errrr


*fatenton berpuasa today..tekak nak makan Nasi Arab..tapi beli jelah ye den tak larat nak masak.. :D

25 comments:

✿ EyZa ✿ said...

Comel~ creative.. :)

~~zaa~~ said...

heheheh takpe la suprised xjadi pun..yang penting ikhlas dari hati kan??? :)

cik jijah said...

alaaa.. cian nya faten.. takpe.. takpe.. cuba lagi next year ok? hhehehe..

and i am wishing ur husband a good happy birthday too.. :)

JUE said...

hahahaha....kantoi! siap dia bole ckp nk wat2 x nmpk tu yg kelakar tu...

* sama la kita klu bab2 x kreatif ni...niat tu yg penting.hehe...

~yaya~ said...

Faten,i pn pnah wat surprise x jd.tp lg truk dpd u.i yg kena tny husband 'tadek pepe ke bwh bantal?' sb I letak bwh bantal.haha.takpe..berusahalah!! :-D

Lady of Leisure said...

surprise tak berapa nk menjdi pun takpe l faten.. yg penting niat tu ikhlas kan hehe

fizamior said...

owh! so sweet! :D

h-huda said...

chumel la anda.i penah buat kad senirik gak kat significant other gara2 tadak kad yg up to my taste nak kasik."sgt la tak creative"kata beliau-ampeh.

goblogbyfarah said...

eeee apahal semua org sibuk nak mkn nasi arab ni? mak ko smp ke ampang makan!

fatenton said...

eyza,
comel ke comot? :D

fatenton said...

zaa,
iye betul.. dahlah den pakai kad wangi2 tau.. :D

fatenton said...

cik jijah,
tq jijah..tapi bukan birthday my husband.. hihihihi

fatenton said...

kak jue,
hahah tulah psl..sakit je hati dgr die ckp mcm tu :D

fatenton said...

yaya,
ishh u punye suprised lagi dasyat spi die tak sedar langsung..hehehehe

fatenton said...

lady,
itulah psl.. tapi tak berapa nak best sgtlah kantoi awal :(

fatenton said...

fiza,
tq fiza :)

fatenton said...

huda,
oh u pun comel jugak buatkan ur bf kad..erkk die ckp mcm tu?main2 je kot :)

fatenton said...

farah goblog,
tau takpe semalam siap call aku lagi bgtau.. oh well kamikan nak pindah middle east :D

Iena said...

xperla, niat nak suprise tu dah ader. hehehhehe

#faten kena tag! hehhehe

fatenton said...

kak iena,
ok nt i jawab tag :)

Putri Ramlan said...

awww.. creative lah tu faten? u dgn mie sama je.. i kalo bab seni2 ni fail. haha. :)

fatenton said...

putri,
fyi 5 kali i try buat kat kertas biasa dulu..heheheh

TK said...

Hi fatin..rajinnya buat kad...bentuk love gitu..romantic!
teringat dulu akak suka sgt buat kad utk hubby masa bercintan cintun....Every time nak exam or hari2 ptg wajib tulis kad. Suka buat gitu..

fatenton said...

TK,
haaa ni mesti becinta time sekolah niiii :D

Deqna said...

oklah tu... yg penting ingatan kan...