Tuesday, July 13, 2010

One For All

Actually dah lama sgt dpt  tag ni tapi tak terjawab pun.. ok now fatenton sedang rajin untuk menjawab semua tag dan accept the awards.. Thanks a lot TK, Kak Juliana, Suraya &Ct Nurmalissa. I really appreciate it.

Tag from Kak Juliana

This tag is called as "Interesting Tag"

RULES
a. It’s harder than it’s looks….
b. Copy to your own notes….
c. Erase my answers…..
d. Enter yours and tag twenty (20) people…..
f. Use the first letter of your name to answer each of the following question.They have to be real.Nothing made up.If the person before u had the same first initial, u must use different answers.
g. You cannot use any word twice…..
h. You can’t use your name for the boy/girl name question…




~ What is your name ~ Fatenton

~ A four letter word ~ Fine

~ A boy’s name ~ Faizal

~ A girl’s name ~ Fazara

~ An Occupation ~ Freelance Photographer

~ A colour ~ Firus (ada ke warna firus ni?)

~ Something u wear ~ FCUK watch

~ A food ~ Fish

~ Something found in the bathroom ~ Facial foam

~ A place ~ Florida

~ A reason for being late ~ Fatenton lambat bangun pagi.

~ Something u shout ~ Fuiyooooo

~ A movie title ~ Fenomena

~ Something u drink ~ Fruit Juice

~ A musical group ~ Fat Boy Slim

~ An animal ~ Frog

~ A street name ~ Fuad Stephen Street

~ A type of car ~ Ford


Then tag to 20 people
Semua blogger yang hurufnya F jugak.
Tag From Kakisukaberjalan

Kisah saya dan World Cup:

World Cup dah habis dah pun.. tapi yang pastinya World Cup kali ni tak bape best sebab semua yang saya suka semua kalah.. tapi best sebab tahun ni saya dpt tengok dgn pae.. walaupun pae tak berapa minat bola tapi die tetap turun padang utk teman saya bersorak sekali :)

Tag From Suraya Harris

State 7 things about yourself


1. Saya suka mengemas dan mendeco rumah.. it's like a therapy for me bila tengok rumah cantik dan kemas tersusun.

2. Saya suka menari. Dulu saya pernah joined cheerleading when i was in high school.. tapi lepas kena marah dengan ustazah terus tarik diri. blueekkk tak sporting langsung!

3. I love food so much. Saya jugak suka makan benda-benda baru..Next week saya nak ajak pae try Restoran Korea dekat Bandar Hilir pulak. Walaupun saya suka makan tapi dalam masa yang sama saya akan maintain my weight..makan-makan jugak, lepas makan saya akan jogging or swimming.

4. Saya tak berapa suke mekap. Kalau keluar rumah saya cuma akan pakai compact powder (not 2 way cake), dgn lip balm.. kalau saya mekap, rasa lain mcm..Lagipun sejak dah makin tua ni nafsu nak mekap makin kurang.

5. Saya suka mandi. Saya sangat suka mandi lama-lama and sental badan pakai susu kambing..lagi satu saya suka tidur dlm keadaan bersih dan wangi-wangi. So bila bangun pagi rasa segar je.

6. Saya sgt suka melancong. Sampai saya rasa saya sepatutnya ambik course pelancongan masa study dulu. Before Ramadhan saya dan suami akan bershort honeymoon..tak sbr rasanya.

7. Saya dah mula suka memasak.. lagi-lagi bila org ckp sedap, memang berbunga je hati nih.. sebab sebelum ni saya sgtlah tak pdi masak.. insyaallah saya akan improve lagi skill memasak saya.



Thanks TK



Thank you sis Ct Nurmalissa


Love, fatenton.

4 comments:

TopsyTurvyMum said...

banyaknyer dia dapat awardd...
jeles hakakkk!
:D

JUE said...

hehehe....ingat kn dh x nk jawab dh. =D

"MULAN" said...

wuiihh.. rajin buat homework.. dah habis WC ni rasa sunyi pulak kan..

Lady of Leisure said...

wow short honeymoon ke mana?
:)