Thursday, January 21, 2010

'surat minta tolong'

Kepada yang berkenaan..
Untuk makluman tuan..

Tiap-tiap hari saya pandang meter minyak saya yang semakin susut..
Tiap-tiap hari saya kena bayar tol nak pegi keje..
Tiap-tiap hari saya kena isi perut saya yang makin lama makin tak flat dah..
Tiap-tiap minggu saya ulang alik kl-melaka..
Tiap-tiap minggu saya pegi supermarket nak masak utk husband saya..
Tiap-tiap bulan saya bayar bil itu bil ini..shopping itu shopping ini..

Pendek kata, tiap-tiap hari saya belanja duit saya.. jadi tolong ye.. tolonglah jangan potong elaun saya.. ohh, khabar angin ajee?? nasib baik.. kalau tidak.. tolong ye.. tolong jangan cari pasal.

Yang benar,
Budak baru kawin.




* psstt..saya dah kawan pae balik dah.. haruslah balik melaka harini kan kann? heeee ;D

10 comments:

Mimy Hamid said...

blog leh layan ni...aku kasi link bebeh...:))

Ezzah said...

ahahaha....x kawan skjp je
tp hr jumaat comfirm kawan balik kan? kalo takkk...rugi ah! :))

fatenton said...

hye mimi..
haaa link2.. hihi tq :D

fatenton said...

ezah, haruslah makcikkkk..hahahahah :D

tak baik merajuk lama2..tuhan marah!

~~zaa~~ said...

xleh blah surat tu! wakakaka!!


ops! da baik ye??? ;)
cepat la petang, fatenton da x saba nih! :p

~♥LilButterFlyLadY♥~ said...

Faten.. kite pon dah kawan balik dah..;p

mrs_yus said...

elleh tau ngatla xkemane de majuk awk tuu :P

farah fatihah said...

p la hantar kat najib terus!

Lady of Leisure said...

elaun apa faten...
hihi...
kompius lady...
elaun surirumah kene potong tak ekeke..

d.a.m.i.q.u.l.a said...

jaman skang neh sume pakai duit.jamban pon kene pakai duet.gaji je xnaik2,ampeh kan