Wednesday, January 13, 2010

'FRIDAY' kembali lagi..

Malam ini dah boleh packing-packing..

Dah boleh masuk barang siap-siap dlm keta..esok lepas kerja boleh terus cabut balik ke sisi suami..

Every week, akan ada je benda yang akan diangkut..

Baju lain, kasut lain, hadiah lain (ye sampai sekarang saya masih dpt hadiah dari kawan-kawan)..honestly i cant wait.. and am soooo excited to go back.. 5 hari rasa mcm 5 tahun!

Tapi, minggu ni lain sket.. mummy,daddy,gedik & her husband are coming to visit us.. actually to visit bombok (die kat plkn masjid tanah sekarang ni sedang menguruskan badan).. tapi diorang dtg sehari lebih awal, stay at my place..and plan utk makan ikan bakar.. maybe me and my husband akan bwk mereka ke Muara Sungai Duyong.

Sebelum kawin pernah sekali pae bwk saya ke situ.. dan sedapnya tak hengat!!! tapi kena dtg awal klu tak mmg ramai org. Dan ada hamba Allah yang sgt sibuk nak tgk tempat bersejarah mcm tak pernah pegi je jakunnya.. ok jugak boleh jalan-jalan.

Saya tak sabar.. tak sabar nak balik. hhmmmm



*psstt.. saya nak half day je esok.. *main golf*. heh :)

13 comments:

farah fatihah said...

yeay melakaaaaaa!!!!!!!!

Ezzah said...

kitaorng boleh serang melaka gak ke?? ;)

fatenton said...

ko nih gedik mcm tak penah pegi je!

fatenton said...

izah..boleh jeee.. tapi bukan dtg berlenggang tau! hohoh ;p

mrs_yus said...

ambooii..main golf jee dea ingt eeeekk..:P

ikanbesh said...

best beb muara sg duyong..
pegi2
kedai yg plg hujung skali kan yg best..

Ezzah said...

apap plak..tuan umah ar kena sediakan. kami dtg berlenggang jeee..

ehhh..bkn dulu faten dtg umah izah berlenggang ke?
ahahahah

fatenton said...

sarah... itu bahasa sopan utk balik awal ye..jangan slh faham! hohohoho ;p

fatenton said...

ezah, faten dtg umah awk dulu bwk kuih cucur badak lagi tauuuuu ;D

fatenton said...

hye ikanbesh...yup kat situ mmg best makan..wah dgr awk punye nickname pun dah terbayang2 ikan fresh kat muara sg duyong tu.. hahahaha ;)

Lady of Leisure said...

sedap ikan bakar kat melaka.. ni yg buat lady nak balik melaka ni..

farah fatihah said...

aku nak naik taming sariiiiiii..

bobo comel said...

faten...nnti si gedik & kak ira nk g melaka w/out atuk & nenek.so,faten & pae jg bobo...we all nk gedik2...


*btul x mama farah :P