Tuesday, May 4, 2010

Tag from Kak Juliana

TAG: Nak tau apa dalam bag saya? wah saya rasa mcm artis  pulak.


Barang fatenton biasa-biasa saje ye kak jue.. takpelah faten jawab mana yang boleh ye.. :)


I bought this bag when i went to Singapore last 2 years.. and it is from Charles & Keith.. i'm still using it until now..senang and yet looks glamorous all the way.




Saya tak suka bawak barang byk-byk..berat buat sakit bahu je.. 
As usual, barang-barang yang biasanya saya akan bwk for my weekdays rasanya mcm orang lain jugaklah..
My kunci kereta, kunci rumah, purse,cellphone,compact powder,lip balm, body lotion and last but not least, dah nama pun org sakit mesti ada ubat segala.

But if weekend, kalau nak berjalan-jalan saya akan bawk tisu, shades, perfumes & mineral water.
Actually, i'm more to oversized bag.. :)

Ok, now saya nak tag :
1. Eyza
2. Farahgoblog
3. Kak iena kaki suka berjalan
4. Lady of leisure
5. TK

dan lain-lainlah.. feel free utk buat ye..

love,
fatenton

7 comments:

Lady of Leisure said...

wow faten bestnya tag ni... tq nanti lady buat hehehe... banyak hutang tag ni sbnrnya ekekeke..
:D

TK said...

Nanti I buat tag ni OK..Me too..suka beg besar. In case kalau nak sumbat apa2, ada byk ruang lagi. Sometimes teroverload you..

JUE said...

Ok la tu faten...sian org sakit ni, mane2 pegi msti ada ubat yer? ;)

fatenton said...

Lady & TK,
jgn lupa buat ye :)

fatenton said...

Kak jue,
wajib :D

goblogbyfarah said...

purse bombok!hohohoooo...



hb aku penuh dgn resit!

✿ EyZa ✿ said...

Faten, nnti eyza wat ye.. Skang ni xde mood sgt nak update blog.. Tapi still intai2 blog kwn2.. ;)