Wednesday, May 19, 2010

away for getaway


Finally..
Akhirnya hari Khamis datang jugak.. :)

Tonight i'm going to meet my husband at Kuantan..
Husband ada job di Kijal since hari isnin lagi, so saya dengan kaki yang panjang akan menyusul ke sana..
Kebetulan, kami mmg dah lama planning untuk berhoneymoon lagi..
So inilah peluangnya.. husband pun bukan senang dpt cuti..

I'll be away for my getaway.. and i'll see you guys in the next 2 weeks..
Nanti saya balik saya akan jenguk blog kawan-kawan ye..
And have a nice day everyone!
My love is waiting for me.


Love,
Fatenton


tak sabarnye nak menggedik di sini sambil skodeng orang pakai bikini.. hihihihi



*mood nak update blog jatuh merundum minggu ni.Badan je kat sini, hati dah sampai sana kot!


10 comments:

Ezzah said...

slmt bercuti!! :)

ratna said...

take care kay..

fizamior said...

wah! lamanya cuti! bestnyeee!!!
enjoy urself darling...
:D

Iena said...

k, selamat berfantasia bulan madu k... x sabar plak nk nengok faten bergedix di sana... :)

MiSz eiN said...

amboi3....
seronoknye kamu kan...
apepon, have a wonderfull holiday!
(^_^)

Lady of Leisure said...

wow bestnya, boleh berspa sekaliiii... enjou yr holiday faten...
:)

TK said...

Awana Kijal tu best gak.. Have a nice time..Enjoys..

JUE said...

Owh...nk gi honeymoon! mudah-mudahan ada 'rezeki' kt cni... ;)

Papepun..blk dr berhoneymoon amik Interesting TAG kt blog K.jue k!

Ashikin said...

ohhhh have a great honeymoon faten!

"MULAN" said...

oohh sampai kijal ke? mai la singgah umah..