Thursday, May 6, 2010

Entry for BFF


Last night pae did his editing for Farah's prewedd pics until 4 in the morning.. degilkan suami saya..saya dah beritahu awal-awal 'pukul 12 is your cut off time ye sayang'..

Farah is one my best friend..she was my roomate when we were studying at kuantan few years ago.. and she knows me well.. kami satu kepala dan sama-sama kuat makan.. hihihi

Aku happy kau dah nak kawin weh.. looking forward to see you on your wedding dress.. mesti comel :) 

And the pictures are so sweet..just like both of them.. Kudo!

Happy weekend everyone..and tak lupa pada semua ibu-ibu, Happy Mothers Day..
And of course, Happy Mothers Day Puan Ruhani Abdul Ghani.. adik sayang mak more than everything.. dunia dan akhirat  :-*


 
P/s: Its FRIDAY..yeaaaaaa



15 comments:

ct_nurmarlissaa said...

Nice pic with sweet moment...

"MULAN" said...

org laki ni kalu kita kata stop, lagi dia continue nanti kan.. hehee.. sokmo camtu..

dulu study kat kuantan ke, kita orang kuantan tau..

mrs_yus said...

farah mmg da very comel! sukeee :)

TK said...

Cantik gambar... I notice spec dorang lebey korang sama..sehati sejiwa..

Lady of Leisure said...

amboi awalnya cut of time... maklum la pengantin baru kan hehehe....
:D
jangan marah faten(gurau je)

✿ EyZa ✿ said...

"Adik" rupanya... Manja gitu.. ;)

Farah malique said...

l lube you la tentoonnn!!

Farah malique said...

i lube you la tentoonn!!!!

fatenton said...

ct nurmalissa,
thanks :)

fatenton said...

mulan,
dulu saya study kat polisas..
oh akak org kuantan ye..kuantan best kan?

fatenton said...

sarah,
naim lagilah comell :D

fatenton said...

TK,
haah u mentioned baru i perasan spec diorang sama :D

fatenton said...

LOE,
kalau faten balik melaka cut off time pukul 9 malam ye harap maklum! hohohho :D

fatenton said...

eyza,
dari kecik dah dipanggil adik,melekat spi besar la eyza..

fatenton said...

farah,
first time kau komen eh.. :D