Monday, April 26, 2010

Sunday

Last Sunday..
Saya ke Pavillion..
Farah wanted to do her pre wedd here..

To be honest, this is my second time at Pavillion..
Dah jarang sgt lepak di sini..
Padahal, this is the place for me and my friend serie to hang out after our school period..
And i used to work here for my practical in about 6 months at Wisma Keck Seng..

The pre wedd was totally fun..siap ada geng Lotus Elise lagi lepak kat situ..
So we used one of them as our props.. cantikkk :)

But, before pae shot gambar diorang, pae shot gambar saya dulu.. merasalah jadi model Pavillion kejap  :8)






MY BFF IS GETTING MARRIED SOON :)


*Perut saya kembali bengkak..rasanya sebab byk sgt berjalan-jalan.. padan muka saya!


9 comments:

Lady of Leisure said...

seriau dengan perut bengkak, sakit tak faten? tempat luka cemana dah sembuh ke jangan jalan banyak sangat kasi sembuh bebetul dulu...

lady pi pavillion ada kot sekali dua tu pun pi sebab nak makan kat al amar tu.. hehe...

fatenton said...

sakit jugak..
tulah lady faten ni susah betul nak duduk diam..

haritu pegi pavillion, mcm best pulak tgk byk tempat makan..maybe boleh try jugaklah lah al amar tu.. :p

Iena said...

akak pon baru gi sekali pavilion. tgu kaya sket br gi lagi... kalo x meroyan kat situ sengsorang... semua nk tp x mampu milik. cmne tu...

faten xmo la lasak2 sgt... tgu baik dulu perut br qada xtvt ukur jln erk...

SurayaHarris said...

Gorgeous nye Fatin..kurus lak tu..bestnyaaa...=)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kita sekali jerk penah sampai kat pavilion tue..heehehhe nampak na jakun..:)

fatenton said...

kak iena,
alah pegi cuci2 mata aje kak ina.. :D

fatenton said...

suraya,
takdelah awk, i dah tembam.. i'm getting bigger day by day.. :D

fatenton said...

purple,
hehehe
saya pergi first time dulu pun jakun jugak..

jakun tgk budak lepak rmi benor kat tepi2 tu..

eynda said...

Tak pernah jejak kaki kat pavillion lagi tau huhu...kesian..