Monday, March 8, 2010

sedang dalam 'kekeliruan'

Wahh..
Hampir 2 minggu saya tidak berblogging..

Ok mari bersihkan sikit sawang-sawang ni..
Now i'm at my home.. with my beloved parents..
Last Saturday..genap 3 bulan saya jadi isteri orang..
Perasaan?
Seronot sgt..
Dah nama pun pengantin baru..
Masa ni org ckp kentut pun bau wangi.. oopsss ;p
Of cozlah saya harapkan yang terbaik sampai bila2..insyaallah.

Sepanjang 2 minggu ni takdelah benda menarik sgt pon..
Cuma, saya diserang demam dan selsema yang boleh tahan teruk..
Kalau dah siap dpt MC kira teruk jugaklah kan..

Weekend, as usual saya akan drive all the way to Melaka untuk merendek bersama suami..
Tapi last weekend husband bawak saya try cendol best..
Cendol tu best sebab siap ada nata de coco, ice cream, dan mcm-mcm lagilah..
Saya yang teruja terus ambik camera.. tapi terbantut kejap bila husband ckp 'nak masuk blog ler tu'.. pandailah dia sebab tu dia jadi suami saya..
Kedai tu betul-betul kat tepi jalan sepanjang pantai kelebang..
Walaupun Kelebang dah takde pantai sgt, tapi org still lepak kat situ sebab ada coconut shake & cendol yang sgt heaven..
Rupenye itu pot lepak husband saya sebelum kawin..
Kenapa baru sekarang die nak ajak saya?

Dan last week jugak budak kecik batrisya tido di rumah kami..
Seronok gila melayan kerenah die lagi-lagi bila kami bwk swimming..
Batrisya dah pandai cakap 'ambooiiiii'..
Kedekut taik idung masin saya pegang anak patung die pun kena 'ambooiiiii'.. :D

Terima kasih tuhan atas kehidupan yang sgt membahagiakan ini..
Everything seems perfect to me..
Perfect ke? not yet..

err.. sekarang saya dalam sedikit confuse.. kalau betul ada, alhamdulillah.. :)
but honestly.. saya bosan menunggu mcm ni.. terseksa jiwa raga!


suka tgk kaki bobo dlm video ni..

video


*i think, i'm ready :)


18 comments:

SurayaHarris said...

demam tu sign awal faten..I doa demam tu sebenarnya 'alahan'..amin..=)

Iena said...

faten pjj ker ngan hubby?

farah fatihah said...

abah kata ko tengah dalam fasa perubahan hormon, nak jadi lelaki!hahaaaaa...

~~*Ummi AFD*~~ said...

agak2nya demam sebab 'ada' kot... hehe

salwa dulu pun camtu jugak, demam yg teruk, tengok2 +ve... tapi hati2, jangan makan sembarangan ubat kalau x confirm lagi 'ada' ke tak... kalau boleh, tahan je la sakit tu ek... hehe

mrs_yus said...

la faten pegi jela klinik jmpe doc n wat urine test..brulaa tau ade ke x..:)
wateve me always doakn the best 4 u both n klo btol ade jgn lupe uar2kn pd kami okeey :)

susudalambotol said...

merendek bersama suami tu yg tak tahan :p

ratna said...

alhamdulillah.. saya doakan awak happy sentiasa faten.

awak confuse apa? ada budak kecik dah ke dlm perut?

fizamior said...

good luck babe... selamat menempuh alam perkahwinan yg indah...
:D
dah ready for baby ke tu? :D

Lady of Leisure said...

wah awalnya dia ready... hehehe...
btw kalau betul alhamdulillah..
lady tumpang gembira..
:)

fatenton said...

suraya..
thanks sebab doa awk suraya..
tapi itu bukan alahan.. :)

fatenton said...

kak iena..
yup PJJ..hmmm :(

fatenton said...

gedik,
hahahahah ntah pape!

fatenton said...

ummi,
heheheh
belum lagi ummi..
belum ada rezeki lagi..

fatenton said...

sarah..
dah byk kali pergi pun.. belum lagi lah sarah :D

fatenton said...

kakak hidd,
hehehehe
haruslah merendekkkk :D

fatenton said...

fizamior,
hehhe thanks dear..
errr dah ready kot.. agaknyelah :D

fatenton said...

kak ratna,
hehe thanks kak..
tapi belum rezeki faten lagi..
insyallah..doakan yee :)

fatenton said...

lady,
belum lagi..
masih nak berhoneymoon lagi kot.. :D