Friday, June 11, 2010

Tag from LOE

Hari jumaat adalah hari untuk balik awal..
Saya plan harini nak balik pukul 4 tapi jam baru pukul 3 ptg..
So sementara tu jom kita jawab tag..

Tag from LOE aka Lady of Leisure.. saya dah terbiasa panggil LOE :)

1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?
Family & Friends

2. Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri?
Roti canai 2 keping untuk breakfast pagi tadi.

3. Dimanakah tempat impian perkahwinan kamu?
Di tepi pantai sambil diiringi dayang-dayang.

4. Berapa lama anda rasa hubungan kamu berkekalan?
Sampai ke syurga.

5. Adakah anda di lamun cinta?
Every seconds.

6. Dimanakah restoran terakhir kamu makan malam?
Marry Brown di KLIA

7. Namakan buku terakhir yang kamu beli?
Tak ingat..selalunya baca buku husband punya je..dia yang rajin beli.

8. Apakah nama penuh kamu?
Fatenton lah.

9. Kamu lebih senang dengan mak atau ayah?
Dengan mak senang nak bercerita apa saja, dengan ayah senang nak mintak apa saja..so my answer is both.

10. Namakan seseorang yang kamu ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda?
Oprah Winfrey sebab saya sangat kagum dengan dia.

11. Christina atau Britney?
Blueekkk.. dua-dua i tak minat. Saya suka Thalia Sodi Miranda.

12. Adakah kamu mencuci pakaian anda sendiri?
Tak jugak sometimes mummy basuhkan..hehehe

13. Tempat yang paling seronok kamu mahu pegi?
Seluruh dunia.. tapi saya tgh mempersiapkan diri nak naik Gunung Kinabalu ni.. tak sabar rasanya.

14. Pelukan atau ciuman?
Dua-dua lah baru syok.

16. 8 perkara yang amat saya gilai:
Seorang yang bernama PAE
Makanan yang sedap
Bercuti dan berjalan-jalan
Membeli belah
Mengemas rumah
Warna putih

17. 8 perkataan yang sering di ucapkan:
satu je boleh tak?
LAPARNYE


18. 8 buah buku yang paling terbaru dibaca:
Men Are From Mars Women Are From Venus

20. 8 perkara yang saya pelajari tahun lalu:
Belajar pakai bulu mata palsu masa kahwin
Belajar jadi isteri orang
Belajar masak
Belajar apa lagi ye tak igt dah.

Malam ni World Cup dah start..saya memang kaki tengok bola..sanggup bangun 2-3 pagi semata-mata nak tengok bola..lepas tu datang ofis tersengguk-sengguk :D

Selamat BerWorld Cup Everyone..saya nak balik melaka dah.. XoXo

3 comments:

Lady of Leisure said...

men r from mars women r from venus tu best kan./.. lady ada buku dia tapi lady malas baca but lady lebih suka dengar dia punya ebook..

Sh@MytO iDi said...

selamat ber cup cake buley?

heheh

"MULAN" said...

waahh.. best aahh pi perhentian.. rindu nak pi lagi..