Sunday, June 20, 2010

after 7 months

Yesterday I went to KLCC to meet my editor for my wedd video..
Finally.. we received our dvd for our solemnization & reception after almost 7 months since we've been married..
Lama gila kan baru nak siap?

The best part was, i asked him to meet because we wanted to collect our dvd ourselves no matter what..
Duit balance jangan harap saya nak bagi if tak dpt dvd tu dlm tgn kami..
Tapi dia jawab ' i'll be away di oversea until end of this year'..
Semalam dia hantar someone else untuk jumpa dengan kami..
I asked his assistant, 'R**** ada kat oversea ke?'
Dia jawab, 'taklah..ada je kat Shah Alam tu'..
Penakut punya orang..
Itulah lain kali jangan janji mcm-mcm kalau tak boleh buat!

I admit ianya memang satu kesilapan..
I hired him because i was interested with his 'ayat manis' masa mula-mula jumpa dia dulu..
Of coz i'm not going to tell his name..but seriously i'm not recommend him to anyone..
Banyak lagi opsyen lain yang jauh lebih murah dan lebih berkualiti..
Harga yang kami bayar tidak setimpal dengan apa yang kami terima..
For those who are looking for a videographer, maybe u can try Nizam from Wedding Essential or Manggis..
They are much-much better..
Oklah saya bagi klue ye.. namanya start from R**** S***

Saya takkan sanggup utk tutup periuk nasi orang..
Tapi i can guarantee you my dear, if you are dealing with people like this..
You are going nowhere..

So pls..
Be honest & be sincere in what you are doing.. Thank You.

8 comments:

Iena said...

mmg lambat giler... naper x cukupkan setahun jerk! bengang jer kan...

Lady of Leisure said...

mak ai lambatnya.. lady lepas beberapa minggu dah dapat sebab adik ipar yg buatkan hehe

cik jijah said...

lamanya!!! i pun pernah kena.. rugi.. rugi.. rugi masa..

fatenton said...

kak iena,
faten bengang sgt kak ina tapi telannnnn je!

fatenton said...

lady,
bestnye..faten ni rasanya dah basi pun dah takde semangat nak ajak org tgk :D

fatenton said...

cik jijah,
betul.. rugi masa dan rugi air liur duk maki2 die heheheh

L@dykiki said...

salam singgah! rasanya 1st time masuk sini ;)

L@dykiki said...

salam singgah! rasanya 1st time masuk sini ;)