Sunday, August 15, 2010

dear, my one & only


Love,
Thank you for simply being there..
On the cloudy days..
On the shiny days..
Sharing your joy and pain with me..
You are my heart, my body & my soul..

HAPPY BIRTHDAY SAYANG :*




surprise for him after bukak puasa semalam :)



and a simple card with some candies :)


p/s : nanti kita beli hadiah sama-sama eh? :)

17 comments:

eMMe said...

MY HUSBAND BUFDAY ESOK...ERHM...tak tau la nak bg 'hadiah' pe, hiks~

zeta said...

candy mcm sedap je..yummy yummy..

~~zaa~~ said...

happy bufday pae! panjang umur, murah rezeki! :)

erk...hadijadi sorang je, tapi nape beli hadiah sama2?? :p

h-huda said...

chumelness!!

Lady of Leisure said...

happy birthday to your husband.. wah faten buat sendiri ke cake tu? cake apa tu faten? nampak sedap betul.. nampak moist.. untungnya ada isteri rajin gini siap bake cake lagi.. lady tak pandai baking2 ni.. huhu

TK said...

Happy Birthday to your hubby.
Candy apa tu??..nampak menarik.
I ni jenis suka candies, goodies..

Lya Colours said...

fewit2
epi besday to hubby cik fatin

MiSz eiN said...

errrk...sdpye!!!

fatenton said...

emme,
happy birthday to your husband jugak emme..
bagi babylah :)

fatenton said...

zeta,
hehe i pun tak tahu tapi nampak mcm sedapkan..

fatenton said...

zaa,
bukanlah.. maksudnye beli sama2 masa die ada.. kalau tak takut die tak suke jee ;p

fatenton said...

huda,
sape? i ke? hehehe

fatenton said...

lady,
ha'ah faten baked sendiri.. baked kat kedai..huhuhuhu
belilah lady :D

fatenton said...

TK,
tq TK..
candy tu mcm kurma disalut dgn cereal gitu..
husband kata sedap.. Tk nt i belikan u ye :)

fatenton said...

lya,
tq lya :)

fatenton said...

ein,
sedap.. lemak pun makin naik :D

eynda said...

Happy birthday to ur hubby....so sweet la bagi candy kat hubby :-)