Wednesday, August 3, 2011

3 months

Salam Ramadhan..
Sudah lama jari jemari yang tak runcing ini tak mengupdate blog..
Dah ada anak ni kehidupan mmg busy sket..
Lagi pulak amber jenis anak yang tersangatlah manjanya..
Sentiasa nak ada org kat sebelah dia..
Kadang-kadang nak masak pun tak boleh..
Last-last kena tapau aje kat kedai.. tapi i suke.. hehehe ;p

Tak sedar amber dah 3 bulan..
Cepat betul masa berlalulah..
Dulu kecik aje sekarang dah 6 kilo dah..
Alhamdulilah amber membesar dgn sihat dan kuat :)

Hmm.. btw, sape kata surirumah keje senang??
Bila dah jadi surirumah ni barulah terasa penatnya..
Kadang-kadang lagi penat dari buat keje kat ofis..
Maybe sebab dah ada amber.. tapi seronoknya tuhan aje yang tahu.. :)

Hope Ramadhan kali ini menjadikan aku seorang anak, isteri & ibu yang lebih baik..
Dan yang paling penting, seorang hambaNya yang lebih solehah.. Insyaallah..

Happy Fasting Everyone..  :)


alaa amber ni nangish nak titon pulak diee



8 comments:

goblogbyfarah said...

eleh memang malas masak pun salahkan amber pulakk..hahaaa

ratna said...

nangis2 pun comel giler amber tu..

yuzie said...

Ololololo comeyyyyynya amber nangis cenggitu, so sweetttt...

SurayaHarris said...

ala cute amber.ni masa akikah dia yer?so cute dah jadi housewife..i think i wanna follow u la..=)

fetty said...

seronoknya faten jadi suri rumah...melaka duduk kat mana?selamat berpuasa sambil menyusu baby...

Mimy Hamid said...

cukup lengkap bertiga...tahniah..apa nama baby

Elyn Sani said...

salam ramadhan dan selamat berpuasa fatenton!!!

MULAN said...

dah besar amber...

ramadhan kareem to u n family..