Sunday, June 26, 2011

selamat 2 bulan anakku

Holla dan assalamualaikum..
Lamanye blog ini tak berupdate..
Nak cite pengalaman bersalin pun tak menyempat-nyempat lagi..

Alhamdulilah.. fatenton sekarang dah habis pantang dah..
Harini dah 59 hari..esok dah 60 hari..
Maknenye esok amber nak kena cucuk lagi..
Nangishlah die nanti..
Haritu masa sunat pun nangis.. :p

Dah ada anak ni segala mcm benda kena buat cepat-cepat..
Mandi pun tak tutup pintu takut amber nangis..hehehehe ;p

Sekarang ni saya di rumah Melaka..
Insyaallah buat masa ni fatenton menjadi surirumah sepenuh masa..
Mungkin sampai hujung tahun ni kot..
Tak pun cuti jelah sampai dpt tukar sini..
Padan muka korang sape suruh lambat sgt tukarkan akukan?!

Nanti ada masa FnF tegur kawan-kawan kat blog korang ye..
Sian korang lama fatenton tak jenguk..


berat dah turun balik dah..tak sangke sepantas ini..alhamdulilah :)


Sekarang pegi mana-mana wajib kena bwk nursing cover sb amber tak moh susu botol ler ;)


hello semua..tembam tak saya :)


Till then, moga bertemu lagi.. muahhh :)

14 comments:

~~zaa~~ said...

ya ampun budak ni!!! tembamnye ten!! hahahahah tak sabar weh nak jumpe minggu nih!!

ctzurai said...

tembam!

Anggerik Berduri said...

comelnya baby akak..geram...hiks

zarin said...

faten fully breast feed ye! patutla cepat turun berat badan n amber pun molat sangat...comel ;-))

Mimy Hamid said...

hi fatin...kejap je dah ada baby..rasa smlm je tgk gambar kawen dia...hehehe

TK said...

Alhamdulillah dah 2 bulan your Amber. Alo...tembamnya pipi dia..!!
Ye la faten dah selim melim nampaknya...

♥EyZa QHaiRy♥ said...

geramnyer tengok amber... :)

congrats tenton.. dah kurus.. :)

ratna said...

alahai pipi tu... geram tgk tau..

eMMe said...

mak n anak same comey.....suke ai tgk u all....semoga sihat sejahtera, InsyaAllah~

eesyaheera said...

tembammmm. hihi. mata sama dengan fatenton.

shadashidi said...

debot la dak kecik ni!
geram

MULAN said...

happy 2 months amber...

bila nak datang kerteh...?

jijah montel said...

faten!!! dah ada baby girlllll... tahniah!!! jelesnya.. bila nak smpi turn saya ni.. huhuhu.. anyway.. sorry.. lmbt nya saya wish kamu.. hehehe.. apa pon.. happy motherhood :)

yuzie said...

comeynyaaa ank faten, mamanya pon makin comellll