Sunday, October 3, 2010

thank you TK

Last week i received some kuih raya from one of my blogger's friend TK..
Thanks you so much sis..
Kuih dari terengganu lagi..semuanya sedap-sedap belaka..lagi-lagi yang warna hijau tu..
Kalau tak silap itu kuih semprit telur rebus gitu kan..
And i really2 appreciate it..
Nanti ada masa when i come to terengganu its a must to visit you.. insyaallah :)


tak dan nak bwk balik rumah kat ofis jugak i belasah ;)


and this morning i got this beautiful scarf from one of my boss.. and it's from Tie Rack..
saya belum pernah lagi beli any collection from tie rack..
too expensive i think..kedekutnye aku ;-D
thank you sir!


Lately mood saya nak update blog kureng sket.. tekak loya, mual, pening semua ada..  :(

later ya,
FnF

11 comments:

MiSz eiN said...

wah...da ade isi ea faten. da loya2 dah tue ;D

✿ EyZa ✿ said...

Bestnyer dapat scarf tie rack.. :)

Faten, jage makan taw.. =)

JUE said...

loya? mual? pening? Adakah....? :D

entry terkini:Open yang x bape nak Open

SurayaHarris said...

kenapa rasa loya semua?harap good news.kalau tak harap cepat sembuh..=)

Lady of Leisure said...

im so excited pasal tekak loya, pening and mual2 tu hehehe.. congrats my dear.. *hugs*

Madamme Anne said...

anne nak dpt anak sedara dah ker faten??? :P

mrs_yus said...

okeyy slmt berloya2 n mual2 yee tenton..hehe..ala jap je tu..nti bby dh besar ok laa.. :)

goblogbyfarah said...

elehhh..takde mood konon..nak bagi hint la tuhhhhhh!!!!hahaaa...

eMMe said...

biasa la tu faten, pembawakan budak...sabar yea, jgn la tak update blog langsung2...take care...

shadashidi said...

pening, loya ?..
mcm2 tanda MTB je :)
hehe

TK said...

Tak sihat ke?
Glad u like the cookies...
Next year kalau nak I antar lagi..