Sunday, October 10, 2010

Thank You Allah

Hye all..
Sorry dah lama saya tak update blog ni..

Hope you guys are doing fine ok..
Saya mcm biasa saja..
Cuma perut asyik kembungggg je sikit-sikit masuk angin dah mcm baby pulak ..
And semalam saya timbang berat, oh my dah naik 2 kilo..
But its ok i dont mind at all :)

Last Thursday which is 7th of October was my birthday..
Thank you Allah..kerana memberi peluang kepada saya untuk terus bernafas selama 25 tahun di dunia yang fana ini.. :)

I was not really in the mood to celebrate anything..
But i asked pae to bring me to any western restaurant sebab tekak terasa mcm nak makan western food..
Mengadakan?

We went to Bayou at Alamanda..
Lamb Chop for him and Mocho Chicken for me..
Tapi baru dua suap saya terus tolak pinggan..

Pae: Why?
Me: Busuk. Nak muntah!

Hohohoh itulah lain kali jgn cari pasal..
But obviously i have to eat something heavy..
Kalau tidak sure perut kembung nanti..
We went to the food court..
Order Nasi Goreng Cina, letak cili padi banyak-banyak..
Habis satu pinggan aku belasah! :-D

Lately saya suke makan pedas ler.. makan cili tu mcm tu je pon takpe.. sedap.

Hadiah tahun ini pun best-best juge.. and the most i like, taraaaa


'Thank You Allah'  by Maher Zain.. thanks sayang :*


*pstt..ada officer depan saya ni kentut kuat gile.. tak senonoh langsung!


22 comments:

SurayaHarris said...

Happy belated birthday Faten,semoga Allah blessed your life with happiness..Take care.. =)

JUE said...

happy belated besday Faten! Moga dimurahkan rezeki, dikurniakan cayamata yg soleh & solehah dan sentiasa ceria disamping keluarga :)

III bDkNaKaL III said...

faten...jgn mkn pedas byk sgt..bahaye..u've to take care dear...

zarin said...

ish akak tk sempat2 lg nak pi cari cd maher zaen tu...btw, do take care yeah!

✿ EyZa ✿ said...

hahaha.. mengong sape tu kentut.. huhu..

Anyway~ happy bufday faten.. ;)

Lya Colours said...

maher zain !!!
i loff u
sgt suka "for the rest of my life"

Lady of Leisure said...

hehehe... selera makan dah mula bertukar ye faten.. sabar2, ni antara dugaan org preggy kan hehe

FarEast said...

happy belated birthday anyway ... hope everything is fine ... saya pun tumpang syukur :)

cik jijah said...

fatin! lama tak singgah sini.. ni semua gara2 malware, spyware segala jenis mak ware ari tu.. smpi takut nak masuk blogger... anyway.. mcm ada gud news aje ni.. mengidam macam2.. kalau ada.. congrats ye :)

TK said...

Wah suka makan pedas2! Tapi takpe, at least yg ptg ada selera makan..
BTW, akak nak sgt beli cd Maher Zain tu...bestkan lagu2nya..

fatenton said...

suraya,
thanks suraya HUGS

fatenton said...

kak jue,
thanks kak jue.. aminnnn :)

fatenton said...

aina,
nak buat mcamane sedap :D

fatenton said...

eyza,
tak senonoh kan..nasib baik tak bauuu

fatenton said...

lya,
i lagilah suke.. huhuhu

fatenton said...

lya,
i lagilah suke.. huhuhu

fatenton said...

lady,
faten suke makan pedas spi sakit dah perut nih haaa

fatenton said...

far east,
thanks for the wish ya :)

fatenton said...

cik jijah,
hehehe insyaallah thanks a lot cik jijah :)

fatenton said...

TK,
best kak lagu2 die.. jgn lupa beli cepat :)

maya amir said...

happy belated b'day dear:)jap..faten preggie ke? kite mase preggie 1st son dulu, mmg sgt sukeeee mkn pedas..makan nasi goreng kampung.. cili api tambah byk2..tapi kan, ade org ckp jgn mkn pedas mase preggie..nanti nak jahit, liat..erkkk, rasenye tak kot.heheh..tak tau laa..

Elyn said...

happy belated besday!!