Sunday, September 11, 2011

raya + langkawi

Hmmmmm..
Ape yang berlaku ye sepanjang tak update blog ni?

Aku update apa yang ingat jelah ye..
Amber tgh titon lagi so mari kita update blog :)

Harini dah raya ke-14 pun..
Nak cerita raya pun dah mcm basi je rasanya..
Tapi raya FnF tahun ini sgt bermakkna sekali..
Lain rasanya beraya dgn anak..
Baju raya amber beli sikit punye awal sebelum puasa lagi..
Tapi bila time raya dah tak muat dah..
Nasib baik mummy beli 4-5 pasang.. itulah gunanya beli byk2 heheee ;)

Untuk aku sendiri mcm biasa je..
Tak byk beza pun.. masih lagi besederhana..
Untuk pae lagilah, kalau aku tak siapkan apa-apa, die pon tak tau esok dah raya..huh!

Tapi dah tua bangka gini, fatenton masih dpt duit raya lagi tau.. suke suke :)

kita lawan sape paling seksi ;)

selamat hari raya dari kami Jamal's Clan :)


Raya ke 4, kami anak beranak bersama atok dan nenek terbang ke langkawi sambung beraya kat sana..
Langkawi masa raya agak suram sikit..
Kedai pon tak banyak bukak..
Nak cari tempat makan susah sketlah..
And harga pun mcm mahal sket dari biasa..

Sebenarnya aku rasa nervous jugak takut je amber buat hal masa kat sana..
Tapi alhamdulilah.. amber sgt2 suke berjalan..
Macam mak die jugak..
Masa dalam flight ada jugak die bunyik2..
Tapi bila layan and main-main dgn die..
Cepat je die senyap..
Good girl.. boleh bwk jalan lagi nanti ye :)

Last day before cek out aku dgn pae buat keje gila sewa motor pastu gi round satu langkawi..
Sebelum tu bagi amber susu byk2 dulu.. pastu bila die dah tido kitorang pun pegilah merempit..
Atas motor tok mak called, die ckp amber nangis nak susu..
Kesian dia..
To be honest sepanjang aku atas motor aku asyik ingat kat amber jee..
Sorry baby mummy dgn papa tak buat lagi dah yee..

Aku shopping tak banyak pun..
Almaklumlah sejak-sejak dah takde gaji ni kenalah save-save sikit..
Takkan asyik nak pau laki je nanti dia pau aku balik.

Papepun langkawi, tunggu kami dtg lagi ye..
And thank u sayang bwk kami jalan-jalan.. :)


gula-gula hati fatenton

klu dtg langkawi wajib singgah sini tgkp gbr sb view yang sgt cantik

ini budak asyik tidoo je

amber suke dtg sini tak? sinilah mummy and papa honeymoon dulu ;)


oklah nt cerita lagi.. byee

4 comments:

~~zaa~~ said...

selamat hari raya fatenton!!

SurayaHarris said...

comelnya..i risau aje nak bwk harris naik flight..sebab dia dah tak mau duk diam dah..=))

best tak jd housewife?

bobo comel said...

bestnye langkawi :)

MULAN said...

yeyy.. amber paling seksi...